Menu Zamknij

Opinie

    positive review  Polecam każdemu kto chce odzyskać Blask swojego Auta ?

    thumb Damian Bednaruk
    March 2, 2019

    positive review  Znalazłem tu świetną jakość usług, dobry kontakt i nowy blask auta wraz z szeregiem rad. Polecam! 🙂

    thumb Marcin Bry
    December 19, 2018

    positive review  Bardzo polecam !!! Pełen profesjonalizm, jasne nie wygórowane ceny i szybki termin realizacji. AUTO JAK NOWE !!! ALBO I NOWSZE !!!

    thumb Artur Polański
    November 9, 2018

    positive review  Sympatyczny Pan, usługa wykonana szybko i profesjonalnie. Jasne warunki i cena, porządna robota, wiele darmowych rad dotyczących pielęgnowania samochodu. Polecam!

    thumb Mic O-ski
    October 20, 2018

    positive review  Profesjonalne podejście, szybko i fachowo wykonana robota za równo zewnątrz, jak i wewnątrz samochodu. Polecam z czystym sercem.

    thumb Karol Łotuszka
    September 4, 2018

    positive review  Bardzo profesjonalne podejście. Usługa wykonana bardzo dokładnie. Przy odbiorze cenne wskazówki. Szczerze polecam!

    thumb Mateusz Suszek
    August 29, 2018

    5 star review  Świetny kontakt, a doradztwo i wykonanie pracy na najwyższym poziomie. Indywidualne podejście do klienta. Szczerze polecam wszystkim osobom, którym zależy na pedantycznym wyglądzie auta. Perfekcjonizm w kazdym calu, a efekt końcowy oszałamiający!

    thumb Krzysiek KO
    August 22, 2018

    5 star review  Serdecznie polecam każdemu kto chce zadbać o swój samochód. Kontakt z klientem jest na bardzo dobrym poziomie, natomiast sama usługa jest wykonywana z największą starannością. Efekt jest wspaniały i odwiedzę to miejsce jeszcze wiele razy.

    thumb Maciej Wiśniewski
    July 24, 2018

    5 star review  Perfekcyjna jakość wykonanej usługi. Jestem bardzo pedantyczny jeżeli chodzi o auto detailing i w tym wypadku zostałem bardzo mile zaskoczony. Widać, że robisz to z pasją, a nie tylko dla pieniędzy. Jeżeli ktoś się zastanawia nad oddaniem samochodu do dkslublin, to naprawdę nie ma nad czym. Z takim podejściem właściciela do tematu niedługo trzeba będzie się ustawić w dłuuugą kolejkę, aby się tutaj dostać 🙂 POLECAM!!

    thumb Norbert Wojtyła
    July 6, 2018

    5 star review  Dobry kontakt, indywidualne podejście oraz dostosowanie do klienta. Samochód po nałożeniu powłoki ceramicznej wygląda lepiej niż po wyjeździe z salonu i robi super wrażenie. Kosmetyki używane do zabezpieczenia auta z wysokiej półki. Przy odbiorze otrzymałem dużo cennych rad na temat dalszej pielęgnacji karoserii oraz wnętrza. Konkurencyjne ceny i dbałość o szczegóły. Zna się na swojej pracy, serdecznie polecam! Na pewno jeszcze nie raz z korzystam z usług tej firmy 🙂

    thumb Maciej Kucio
    March 11, 2018

    5 star review  Bardzo profesjonalne podejście do tematu, klienta i indywidualnych oczekiwań efektu końcowego. Dobra rada, zwrócenie uwagi na detale, świetne wskazówki na przyszłość i użytkowanie. Dodatkowo własną inwencja twórcza polepszająca efekty powłoki i wnętrza. Praca wykonana perfekcyjnie, efekt końcowy powala. Polecam! Na pewno wrócę 😉

    thumb Paweł Jarmuł
    February 21, 2018

    5 star review  Perfekcyjnie !

    thumb Kaszmir Butik
    January 18, 2018

    5 star review  Auto nie do poznania, wyszlo lepiej niz jak odbieralem z salonu. Dobrze i rzetelnie wykonana robota na wysokim poziomie i dobrych kosmetykach. Mila atmosfera i dużo dobrych rad jak dbac o lakier. Bardzo polecam i szkoda tylko, że tak daleko od mojego miejsca zamieszkania!!

    thumb Darek Gul
    December 18, 2017

    5 star review  Jestem bardzo zadowolony z szybkiego kontaktu i obsługi - rzetelnosci, fachowa wiedza i porady na przyszlosc jak dbac o samochodu w cenie;). Auto wyglada zupełnie inaczej - lepiej niż sie spodziewałem. Serdecznie polecam i na pewno wrócę z innymi autami.

    thumb Paweł Nowogórski
    December 3, 2017

    5 star review  Super wykonana robota w ekspresowym czasie w dbałości o drobne szczegóły. Bardzo dobra cena. Jestem bardzo zadowolony gorąco polecam�

    thumb Vitamina Gicior
    October 23, 2017

    5 star review  Zlecona praca wykonana naprawdę fachowo i z dbałością o detale teraz już tylko mogę podziękować i cieszyć się pięknym lakierem. 🙂

    thumb Grzegorz Sasha Polak
    October 14, 2017

    5 star review  Po zabiegach korekty lakieru nałożeniu ceramiki wyczyszczeniu wnetrza auto wyglądało lepiej niż po wyjeździe z salonu! 🙂 Bardzo dziękuję za fachową i uprzejmą pomoc. SERDECZNIE POLECAM! Na pewno jak nadejdzie konieczność znów bez wahania oddam auto 🙂 widać że tym zajmuje się chłopak który się na tym zna.

    thumb Adam Strażyński
    September 27, 2017

    5 star review  Świetna robota, pełen profesjonalizm, szybki termin realizacji i odpowiednie podejście do wykonywanej pracy jak i klienta. Oby było więcej takich ludzi podchodzących do pracy z uśmiechem i zamiłowaniem. Wyjechałem zadowolony i powiem więcej na pewno tu WRÓCĘ! Prawdziwy pasjonat detailingu który przekazuje dużo przydatnych informacji jak dbać o auto. Pozdrawiam

    thumb Mateusz Baj
    September 18, 2017

    5 star review  Profesjonalnie, szybko i w bardzo dobrej cenie w stosunku do innych firm. Jestem bardzo zadowolony z efektów. Z czystym sumieniem polecam 🙂

    thumb Kamil Bronisz
    September 5, 2017

    5 star review  Szybko, sprawnie, idealnie 🙂

    thumb Michał Chabior
    August 25, 2017

    5 star review  Bardzo szybko i mega efektownie. W 28 godzin od zostawienia auta odebrałem samochód z położoną powłoką ceramiczną, z którego "zniknęło" większość rysek na lakierze, z o wiele żywszym, głębszym kolorem lakieru. Wnętrz wymyte i odświeżone bardzo starannie i szczegółowo. Reasumują polecam w 100%, widać że autem zajmuje się pasjonat a nie kolejny "stażysta w renomowanej firmie".

    thumb Lucas Rze
    August 23, 2017

    5 star review  Pełen profesjonalizm, polecam.

    thumb Krzysztof Pasierb
    August 18, 2017

    5 star review  Polecam!

    thumb Krzysztof Kobylas
    June 8, 2017
Chat