Menu Zamknij

Opinie

Opinie pochodzą ze strony House of Detailing Lublin na Facebook’u

    positive review  Miło, fachowo i rzetelnie. Serdecznie polecam to miejsce osobom chcącym zadbać o swoje auto. Furka wygląda lepiej niż w dniu wyjazdu z salonu 🙂

    Tomek Włodarczyk Avatar Tomek Włodarczyk
    February 28, 2020

    positive review  Bardzo profesjonalna obsługa. Świetny kontakt i wysoka jakość wykonanych usług. Powłoka ceramiczna sprawdza się fantastycznie.

    Magdalena Szukała Avatar Magdalena Szukała
    February 11, 2020

    positive review  Serdecznie polecam! Oddałem auto, które miało mnóstwo rysek na czarnym lakierze, dawno nie czyszczone wnętrze oraz klej na szybach po folii przyciemniającej, oczekiwałem że uda się trochę odświeżyć auto. Po 2 dniach odebrałem auto wyglądające i pachnące jak nówka z salonu! Wszystkie ceny ustalane przed pracą, żadnych niedomówień. Pełen profesjonalizm POLECAM!

    Mateusz Pe Avatar Mateusz Pe
    January 29, 2020

    positive review  Dobra robota?.Polecam to studio?

    Łukasz Mormol Avatar Łukasz Mormol
    December 12, 2019

    positive review  Widać gołym okiem że wiedzą co robią. Są dokładni i staranni. Czyli wiesz za co płacisz. Samochód wyjeżdża ładniejszy niż w dniu zakupu. Jestem meha zadowolony. Będę polecał każdemu. Pełen profesjonalizm.

    Łukasz Fałkowski Avatar Łukasz Fałkowski
    November 16, 2019

    positive review  Rewelacja. Środek w moim Mustangu jak nowy ?

    Paweł Smagała Avatar Paweł Smagała
    April 22, 2019

    positive review  Polecam w 100%, profesjonalne podejście do tematu, efekty zdecydowanie spełniły moje oczekiwania.

    Mateusz Kowalczyk Avatar Mateusz Kowalczyk
    April 13, 2019

    positive review  Profesjonalna robota auto wygląda świetnie nawet w słońcu nie widać niemal wszystkich rys które wcześniej były dość dobrze widoczne. Odzyskał blask a mycie go teraz to sama przyjemność 🙂 Super kontakt i doradztwo Polecam każdemu kto chce przywrócić blask! 🙂

    Krzysztof Zioło Avatar Krzysztof Zioło
    March 28, 2019

    positive review  Polecam każdemu kto chce odzyskać Blask swojego Auta ?

    Damian Bednaruk Avatar Damian Bednaruk
    March 2, 2019

    positive review  Znalazłem tu świetną jakość usług, dobry kontakt i nowy blask auta wraz z szeregiem rad. Polecam! 🙂

    Marcin Bry Avatar Marcin Bry
    December 19, 2018

    positive review  Bardzo polecam !!! Pełen profesjonalizm, jasne nie wygórowane ceny i szybki termin realizacji. AUTO JAK NOWE !!! ALBO I NOWSZE !!!

    Artur Polański Avatar Artur Polański
    November 9, 2018

    positive review  Sympatyczny Pan, usługa wykonana szybko i profesjonalnie. Jasne warunki i cena, porządna robota, wiele darmowych rad dotyczących pielęgnowania samochodu. Polecam!

    Mic O-ski Avatar Mic O-ski
    October 20, 2018

    positive review  Profesjonalne podejście, szybko i fachowo wykonana robota za równo zewnątrz, jak i wewnątrz samochodu. Polecam z czystym sercem.

    Karol Łotuszka Avatar Karol Łotuszka
    September 4, 2018

    positive review  Bardzo profesjonalne podejście. Usługa wykonana bardzo dokładnie. Przy odbiorze cenne wskazówki. Szczerze polecam!

    Mateusz Suszek Avatar Mateusz Suszek
    August 29, 2018

    5 star review  Świetny kontakt, a doradztwo i wykonanie pracy na najwyższym poziomie. Indywidualne podejście do klienta. Szczerze polecam wszystkim osobom, którym zależy na pedantycznym wyglądzie auta. Perfekcjonizm w kazdym calu, a efekt końcowy oszałamiający!

    Krzysiek KO Avatar Krzysiek KO
    August 22, 2018

    5 star review  Serdecznie polecam każdemu kto chce zadbać o swój samochód. Kontakt z klientem jest na bardzo dobrym poziomie, natomiast sama usługa jest wykonywana z największą starannością. Efekt jest wspaniały i odwiedzę to miejsce jeszcze wiele razy.

    Maciej Wiśniewski Avatar Maciej Wiśniewski
    July 24, 2018

    5 star review  Perfekcyjna jakość wykonanej usługi. Jestem bardzo pedantyczny jeżeli chodzi o auto detailing i w tym wypadku zostałem bardzo mile zaskoczony. Widać, że robisz to z pasją, a nie tylko dla pieniędzy. Jeżeli ktoś się zastanawia nad oddaniem samochodu do dkslublin, to naprawdę nie ma nad czym. Z takim podejściem właściciela do tematu niedługo trzeba będzie się ustawić w dłuuugą kolejkę, aby się tutaj dostać 🙂 POLECAM!!

    Norbert Wojtyła Avatar Norbert Wojtyła
    July 6, 2018

    5 star review  Dobry kontakt, indywidualne podejście oraz dostosowanie do klienta. Samochód po nałożeniu powłoki ceramicznej wygląda lepiej niż po wyjeździe z salonu i robi super wrażenie. Kosmetyki używane do zabezpieczenia auta z wysokiej półki. Przy odbiorze otrzymałem dużo cennych rad na temat dalszej pielęgnacji karoserii oraz wnętrza. Konkurencyjne ceny i dbałość o szczegóły. Zna się na swojej pracy, serdecznie polecam! Na pewno jeszcze nie raz z korzystam z usług tej firmy 🙂

    Maciej Kucio Avatar Maciej Kucio
    March 11, 2018

    5 star review  Bardzo profesjonalne podejście do tematu, klienta i indywidualnych oczekiwań efektu końcowego. Dobra rada, zwrócenie uwagi na detale, świetne wskazówki na przyszłość i użytkowanie. Dodatkowo własną inwencja twórcza polepszająca efekty powłoki i wnętrza. Praca wykonana perfekcyjnie, efekt końcowy powala. Polecam! Na pewno wrócę 😉

    Paweł Jarmuł Avatar Paweł Jarmuł
    February 21, 2018

    5 star review  Perfekcyjnie !

    Kaszmir Butik Avatar Kaszmir Butik
    January 18, 2018

    5 star review  Auto nie do poznania, wyszlo lepiej niz jak odbieralem z salonu. Dobrze i rzetelnie wykonana robota na wysokim poziomie i dobrych kosmetykach. Mila atmosfera i dużo dobrych rad jak dbac o lakier. Bardzo polecam i szkoda tylko, że tak daleko od mojego miejsca zamieszkania!!

    Darek Gul Avatar Darek Gul
    December 18, 2017

    5 star review  Jestem bardzo zadowolony z szybkiego kontaktu i obsługi - rzetelnosci, fachowa wiedza i porady na przyszlosc jak dbac o samochodu w cenie;). Auto wyglada zupełnie inaczej - lepiej niż sie spodziewałem. Serdecznie polecam i na pewno wrócę z innymi autami.

    Paweł Nowogórski Avatar Paweł Nowogórski
    December 3, 2017

    5 star review  Super wykonana robota w ekspresowym czasie w dbałości o drobne szczegóły. Bardzo dobra cena. Jestem bardzo zadowolony gorąco polecam�

    Vitamina Gicior Avatar Vitamina Gicior
    October 23, 2017

    5 star review  Zlecona praca wykonana naprawdę fachowo i z dbałością o detale teraz już tylko mogę podziękować i cieszyć się pięknym lakierem. 🙂

    Grzegorz Sasha Polak Avatar Grzegorz Sasha Polak
    October 14, 2017

    5 star review  Po zabiegach korekty lakieru nałożeniu ceramiki wyczyszczeniu wnetrza auto wyglądało lepiej niż po wyjeździe z salonu! 🙂 Bardzo dziękuję za fachową i uprzejmą pomoc. SERDECZNIE POLECAM! Na pewno jak nadejdzie konieczność znów bez wahania oddam auto 🙂 widać że tym zajmuje się chłopak który się na tym zna.

    Adam Strażyński Avatar Adam Strażyński
    September 27, 2017
Chat